Team

Lotte De Cremer

Logopedist en coördinator

Ervaring

Sinds 2015 ben ik werkzaam als logopediste en sta ik in voor de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende problematieken binnen het logopedisch werkveld. Daarnaast ben ik in 2019 mijn eigen praktijk te Erpe – Mere gestart.

 

Diploma

In 2015 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedische en Audiologische wetenschappen, afstudeerrichting Logopedie aan de Katholieke Hogeschool Vives te Brugge. Een jaar later behaalde ik een getuigschrift  Postgraduaat Specialisatie Stottertherapie bij het Centrum voor Informatie, Onderzoek en Opleiding over Stotteren (CIOOS) aan de Universiteit van Antwerpen. Daarnaast volgde ik in 2018 een intensieve bijscholingscyclus voor het behandelen van rekenmoeilijkheden – en stoornissen. In 2019 en 2021 specialiseerde ik mij in Prompt en in 2017, 2021 en 2022 volgde ik meerdere Certification Workshops vanuit het Hanen Center. Tot slot bekwaamde ik me verder met de cursus Hodson & Paden: onderzoek en behandeling van onverstaanbare kinderen.

Omdat je nooit te oud bent om te leren, specialiseerde ik mij in stemstoornissen, georganiseerd vanuit het Voice Training Center.

Varia

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten

Lid van Hanen Centre

Lid van Prompt Institute

Paulien Bael

Psychologe

Ervaring

Diploma

Varia